persberichten verspreiden

Persberichten internationaal verspreiden met onze complete service

Jouw nieuws in de media? Profiteer dan van onze professionele, internationale persberichtenservice. Wij genereren publiciteit in Nederland, België, Duitsland, Engeland en Frankrijk. Tegen betaalbare prijzen.

 

Complete service

  • Nieuwsselectie

  • Research (documentatie, interviews, locatiebezoek)

  • Teksten (technisch schrijven, corrigeren, redigeren, vertalen)

  • Fotografie (productie, beeldbewering)

  • Distributie (elektronische verzending)

  • Follow up (terugkoppeling redacties)

  • Actualisering (updaten adressenbestand)

 

Professionele kwaliteit

Onze hoofdredactionele ervaring garandeert dat jouw persbericht van hoge kwaliteit is. Redacteuren rekenen en vertrouwen op Seneca Media. Daar profiteer jij ook van. Daarom verzenden wij geen teksten en illustraties die niet aan onze kwaliteitseisen voldoen respectievelijk jouw of ons imago kunnen schaden.

 

1.200 contacten

Seneca Media beheert een hoogwaardige database van persrelaties. Ook kennen wij diverse redacteuren persoonlijk. Onze database telt ruim 1.200 contacten in binnen- en buitenland. Het gaat vooral om vakmedia (zowel print als online) op het gebied van bouw, architectuur, installatie (E en W), beveiliging, infra en industrie. Publieksmedia zijn toe te voegen.

 

Betrouwbare database

Wij gebruiken geen medialijsten van nieuwsorganisaties als PR Newswire en ANP (i.t.t. sommige andere mediabureaus). Bij controle bleken de lijsten niet geschikt voor onze persmailings. Ze waren incompleet, verouderd en zelfs onjuist.

 

Up to date

Wij actualiseren onze database voortdurend. Redacteuren en redacties wisselen namelijk nog wel eens en media verdwijnen en verschijnen.

 

Gepersonaliseerd

Onze e-mailadressen zijn grotendeels gepersonaliseerd, met toestemming van redacteuren zelf. Sommige redacties echter hanteren een centrale nieuwsbox. Wij respecteren hun voorkeur. Wil je een persoonlijke persrelatie of lokale journalist toevoegen? Geen probleem.

 

Betaalbaar

Ons tarief is vanaf 75 euro per uur. Het schrijven van professionele persberichten kost gemiddeld 350 euro (inclusief verzending in Nederland, exclusief reiskosten, vertaling, fotografie en beeldbewerking). Je betaalt een eenmalig starttarief van 200 euro om een klantspecifiek bestand en sjabloon te laten maken.

 

Online monitoren

Online publicaties n.a.v. persberichten kunnen wij voor je monitoren. Maar de meeste klanten doen dat zelf met Google. Offline publicaties houden wij niet bij. Wij kunnen ons niet op alle relevante vakbladen abonneren. En er is geen enkele knipseldienst die wel zo'n clipping service biedt.

Meer weten over de (pers)communicatiemogelijkheden voor jouw organisatie?

Bel 06 29 33 00 48 of mail naar 

Voorbeeld-persberichten

Hier staan enkele voorbeelden van persberichten: